پرینتر بلوتوث بدون جوهر

پرینتر بلوتوث 

 

این پرینتر توسط تکنولوژی بلوتوث و بدون جوهر پرینت می گیره  . 

 

Wasabi Ultramobile Photo Printer

Print your memories as soon as they happen. Its small design and ease of use allows you to print anywhere and everywhere. Print without wires using Bluetooth®

Holds up to 12 sheets of adhesive-backed paper

    Never run out of ink because there is no ink  

 

 

منبع : accessories .dell

کلید های میانبر در ویندوز


کلیدهای  میانبر  در  ویندوز
ALT+PRT SCN.....پرینت پنجره ای که باز است.
CTRL+PRT SCN......پرینت از کل صفحه نمایش در هر حالتی که هست.
ALT+TAB............امکان انتخاب یک صفحه از بین چند صفحه به سرعت!!!
WINDOWS+E........باز کردن windows explorer.
WINDOWS+D......حد اکثر یا حد اقل کردن اندازه همه پنجره ها.
WINDOWS+BREAK.....باز کردن system properties.
SHIFT ....هنگام قرار دادن cd موجب غیر فعال کردن auto run میشود.
SHIFT+DELETE......نادیده گرفتن سطل آشغال در عملیات حذف
Ctrl + c: --------کپی
Ctrl + x:-------بریدن
Ctrl + v:---------برگرداندن از حافظه
Ctrl + z:--------------برگشت به حالت قبل
Dele:--------------پاک کردن
Shift + delete:------پاک کردن بدون قرار گرفتن در سطل آشغال
کشیدن یک ایتم +ctrl-------کپی ایتم انتخاب شده
کشیدن یک ایتم + ctrl + shift------ایجاد میانبر برای ایتم انتخاب شده
F2------تغییر نام
Ctrl + right arrow----- برگشت به ابتدای کلمه
Ctr + left arrow------رفتن به ابتدای کلمه بعدی
Ctrl + down arrow-----رفتن به ابتدای خط بعدی
Ctrl + up -------رفتن به ابتدای خط حاضر
Ctrl + shift +arrow-------روشن کردن یک بلوک از متن
Shift + arrow-----انتخاب بیش از یک ایتم
Ctrl + A------- انتخاب همه موارد
F3-----جستجو
Alt + enter-------نمایش مشخصات برای ایتم
Alt + f4-------بستن یک ایتم یا خارج شدن از آن
Alt + spacebar------باز کردن میانبر برای پنجره فعال
Ctrl + f4-بستن پرونده فعال هنگامی که چند پرونده فعال وجود دارد
Alt + tab------حرکت بین پنجره های باز
Alt + esc-------گردش بین ایتم ها در پنجره های باز
F4---نمایش منوی آدرس بار در my computer و windows explorer
Shift + f10 ------نمایش میانبر برای ایتم انتخاب شده
Alt + spacebar------نمایش منوی سیستم برای پنجره انتخاب شده
Ctrl + esc -------نمایش استارت منو
F5------بازیابی دوباره منو باز شده(رفرش)




سختی آب

 سختی آب

      سختــی آب مربوط به املاح خاصی است که در آب وجود دارد . این املاح شامــل کاتیــونهایی مثل منیزیم ، کلسیم ، استرانسیم ، آهن ، آلومینیم ، منگنــز و مس بوده که با آنیـــونهایی مانند بی کربنات ، کربنات ، کلرید ، سولفات ، سیلیکات ، و نیترات به صورت محلول در آب وجود دارد .

سختی کل (تام) : به مجموعه سختی موقت (سختی کربناتی ) بعلاوه سختی دائم (سختــی بی کربناتی) سختی کل گفته می شود .

   سختی موقت در اثر جوشاندن آب ته نشین می شود و جرم داخل ظروف جوشش آب را تشکیل میدهد و اغلب شامل کربنات یا بی کربنات کلسیم و منیزیم می باشد .

   سختی دائم در اثر وجود عناصری مانند سولفات و کلرید کلسیم و منیزیم بوجود آمده در اثر جوشیدن از بین نمی رود .

   انواع آب مصرفی بر اساس میزان سختی به شرح زیر طبقه بندی می شوند :

 

تقسیم بندی آبها بر اساس میزان سختی

نوع آب

سختی( میلیگرم بر لیتر کربنات کلسیم)

سبک

50 0

نیمه سبک

100 50

کمی سخت

150 100

نیمه سخت

200 150

سخت

300 - 200 

بسیار سخت

بیش از 300

 

لازم به ذکر است که مطابق استاندارد های بین المللی بهداشت حد مجاز سختی کل برای آب آشامیدنی 500 میلیگرم بر لیتر بر حسب کربنات کلسیم و حد مطلوب آن 150 میلیگرم بر لیتر بر حسب کربنات کلسیم می باشد .

چهار کاتیون عمده آبهای آشامیدنی: 

کلسیم :

   در غالب آبهای طبیعی یافت می شود و میزان آن بستگی به نوع سنگ بستری دارد که آب از آن عبور می کند . کلسیم اغلب به صورت کربنات ، بی کربنات و سولفات دیده می شود . لازم به ذکر است که مطابق استاندارد های بین المللی بهداشت حد مجاز کلسیـــم برای آب آشامیدنی 200 میلیگرم بر لیتر و حد مطلوب آن 75 میلیگرم بر لیتر می باشد .

منیزیم :

     منیزیم یکی از عناصر معمولی آب است که نمکهای قابل حل تشکیل می دهد . منیزیم در آب هم سختی کربناتی و هم سختی بی کربناتی ایجاد می کند . ( البته کمتر از کلسیم ) زیاد بودن این عنصر فلزی در آب می تواند مسهل باشد .

    مطابق استاندارد های بین المللی بهداشت حد مجاز کلسیم برای آب آشامیـــدنی 200 میلیگرم بر لیتر و حد مطلوب آن 50 میلیگرم بر لیتر بر حسب کلسیم می باشد .

سدیم :

  عنصر سدیم علاوه بر اینکه یکی از عناصر فراوان در طبیعت می باشد . به علت حلالیت زیاد آن در بیشتر منابع آب طبیعی یافت می شود . مقدار آن بسیار متفاوت است . حد آستانه برای سدیم به آنیونهای آن بستگی دارد و  مطابق استاندارد های بین المللی بهداشت حد مجاز سدیم به صورت کلرید سدیم  برای آب آشامیدنی 350  میلیگرم بر لیتر و حد مطلوب آن 138 میلیگرم بر لیتر برحسب یون کلر می باشد . همچنین حد مجاز سدیم به صورت سولفات سدیم  برای آب آشامیدنی 328 میلیگرم بر حسب سدیم می باشد .

پتاسیم :

پتاسیم با اینکه یکی از فراوانترین عناصر در طبیعت است مقدار آن در آبهای طبیعی هرگز بیش از 20 میلی گرم در لیتر نمی شود

ویروس یابهای آنلاین


ویروس  یاب های  آنلاین
سیستم  خود  را  آنلاین  چک  کنید..جهت  استفاده  بر روی  لینکهای  مربوطه  کلیک  کنید.
Trend Micro" HouseCall
http://housecall.trendmicro.com  
Kaspersky Online Virus Scanner
http://www.kaspersky.com/virusscanner 
Panda Active Scan
http://www.pandasecurity.com/activescan
Bitdefender Online Scanner
http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html
McAfee Free Scan
http://tinyurl.com/mcafeevirus
ESET's Online Antivirus Scan nod32
http://www.eset.com/onlinescan
Dr.Web online scanners
http://vms.drweb.com/online 
 

کالیبراسیون

کالیبراسیون

کیفیت مقوله ای است که با سرشت انسان سازگاری دارد و همراه نیاز مادی و معنوی اوست و نبود آن میتواند دشواریهایی برای وی بوجود آورد. به همین دلیل از گذشته های دور تلاش برای رسیدن به کیفیت و رفع دشواریهای موجود در این راه موضوعی مطرح در جوامع انسانی بوده است. امروزه این واژه از مرحله رفع نیاز پا فراتر گذاشته است زیرا با گسترش دنیای رقابت، کیفیت تنها زبانی است که می شود با آن در بازارهای جهانی سخن گفت. قدر مسلم کنترل کیفیت و تضمین آن بر اندازه گیری استوار است. فرا گیری روش اندازه گیری کمیتهای گوناگون و در نگاهی وسیعتر کالیبراسیون دستگاهها، راهی برای نیل به این خواسته است.
اگرچه سابقه علم اندازه گیری و کالیبراسیون به قدیمی ترین تمدنهای بشری باز میگردد ، اما با تغییر نوع روابط بین کشورها نسبت به زمان قدیم و گسترش این ارتباطات از سال 1875 به بعد سیستم اندازه گیری بصورت یکسان از طرف اکثر کشورها و رفته رفته تمامی آنها پذیرفته شد. بنابراین با هماهنگ شدن این نظام ضرورت بوجود آمدن زبانی مشترک در این رابطه نیز عیان گردید.
سازمانهای بین الملی درباره اندازه شناسی ( دوسازمان عمده)
1- کنوانسیون بین المللی سنجش International metre convention
2- دفتر بین المللی اوزان و مقیاسها BIPM
international organization of weight and measures درسال 1957توسط (1) کنوانسیون بین المللی سنجش درپاریس تشکیل شد. هدف یکنواخت سازی اندازه گیری.
اجزای این سازمان عبارتند از:
1- مجمع عمومی اوزان ومقیاسها CGPM
General conference of weights and measures
هدف – تصمیم مورد نیاز برای انتشاروتکمیل نظام بین المللی ازیکاها واستانداردهای اندازه گیری وشناسایی کمیتهای قابل اندازه گیری.
2- کمیته بین المللی اوزان ومقیاسها CIPM
international committee of weight and measures
زیرمجموعه( 1) وعهده دارترویج تقسیمهای اتخاذ شده از مجمع عمومی اوزان و مقیاسها .
اهداف :
الف ) هدایت BIPM
ب ) برقراری هماهنگی بین آزمایشگاههای ملی اندازه شناسی .
ج ) محافظت استانداردهای بین المللی.
3- سازمان بین المللی اندازه شناسی قانونی OIML
international organization of Legal metrology
تآسیس 1995
هدف - الف) یکسان سازی فعالیتهای اندازه شناسی (تعین اصول کلی اندازه شناسی, روشهای اندازه گیری... )
ب) اعضای دایِمی تصویب کلیه فعالیتها برپایه قراردادهای بین المللی
تعریف
مقایسه یک دستگاه اندازه گیری با یک استاندارد و تعیین میزان خطای این وسیله نسبت به آن و در صورت لزوم تنظیم دستگاه در مقایسه با استانداردهای مربوطه دانست.تعریف  علمی  تر  .

مجموعه عملیاتی که تحت شرایط مشخص ,میان نشاندهی یک دستگاه یا سیستم اندازه گیری یا ماده مرجع ومقدارمتناظرآن
که ازاستانداردهای اندازه گیری حاصل میشود رابطه ای برقرارمیکند .
نتیجه کالیبراسیون تعیین خطاست .
کالیبراسیون و ضرورت آن
کالیبراسیون در واقع ایجاد نظامی موثر به منظور کنترل صحت و دقت پارامترهای مترولوژیکی دستگاه های آزمون و وسایل اندازه گیری و کلیه تجهیزاتی است که عملکرد آنها بر کیفیت فرایند تاثیر گذار می باشد که به منظور اطمینان از تطابق اندازه گیریهای انجام شده با استانداردهای جهانی مورد استفاده قرار میگیرد.